• تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۵/۱۳
next    /  3 prev
گزارش دكتر ناظمی شهردار مهاجران از عملكرد 1ساله شهرداری شهر مهاجران ...
آقای دکتر ناظمی شهرداری مهاجران:
گزارش عملکرد1 ساله شهرداری مهاجران

(مرحله اول لکه گیری و ترمیم آسفالت معابر شهر مهاجران از امروز آغاز گردید)

شهردار مهاجران با اعلام این خبر افزود:

- امسال شهرداری قرار است میزان ۴ هزارتن آسفالت در سطح معابر شهر مهاجران اجرا نماید.

- از این میزان در مرحله اول ۴۰۰ تن آسفالت برای لکه گیری و ترمیم معابر و پوشش کوچه های گلستان ۹ و ۱۰، بن بست جنب مسجد ابوالفضل(ع) و ... اختصاص خواهد یافت.

- همچنین در مراحل بعد آسفالت معابر سه راه بسیج، انتهای کوچه عظیمی و ترکمنی، بلوار ۲۲ بهمن و الوند اجرا خواهد شد.

- از دیگر اقدامات عمرانی شهراری در سالجاری بیس ریزی و تسطیح کوچه های گلستان ۵و۶ و مزارشهدا و ...، تکمیل ساختمان آتش نشانی که طی دوسال گذشته جزء پروژه های راکد بود.

- همچنین تعمیر، ارتقا و تجهیز دوربینهای نظارتی سطح شهر، احداث سرویس بهداشتی در پارک شهدای گمنام، ساماندهی آرامستان شهر و تهیه نقشه های توپوگرافی و GIS و ... است.

- همچنین در سالجاری شهرداری مهاجران اقدام به خرید ماشین آلات عمرانی از جمله پرس زباله، دستگاه خط کشی معابر نموده است.

- در موضوع فرهنگی نیز طی ۴ ماهه اول سال اقدام به اجرای برنامه های فرهنگی از جمله اهدا ۲۵۰ جلد کتاب به کتابخانه امام حسن(ع)،اجرای تئاتر کودک و نوجوان، برنامه روز زمین پاک و جشن عید غدیر و کمک به تیمها و هیئت های ورزشی نموده است.

- جا دارد از حمایتهای دفتر فنی و شهری استانداری، فرماندار محترم و سازمان مدیریت و برنامه ریزی و اعضای شورای اسلامی شهر بابت پیگیری و تخصیص ۱۹۰ تن قیر رایگان و اعتبارات لازم تقدیر گردد.

6.1.7.0
    V6.1.7.0